.

lördag 11 juni 2011

Tiden går...

Länge sen jag uppdaterade nu men det fina vädret som varit samt att vi haft besök av min härliga mamma har gjort att tiden har gått ännu fortare... Dessutom har jag spenderat lite tid på jobbet också av någon outgrundlig anledning, haha. Det har hunnit vara både mors dag, konfirmation & student nu... Insåg precis att det är 10 år sen jag själv sjöng om studentens lyckliga dag - har jag blivit gammal?! Anyway. Jag lägger upp lite olika alster. Det första är ett mors dags-kort som en av mina kollegor köpte till sin mamma. Jag tycker kortet är så härligt & livfullt. Stämpeln är från The Greeting Farm och papprena kommer från Echo Park. De är så roliga att jobba med.
Det andra kortet är ett konfirmationskort som en tjej i bygden fick av sin familj när hon konfirmerade sig för ett par veckor sedan. Stämpeln kommer från Kortmakaren & jag gillar den massor! Även de papprena kommer från Echo Park. Det sista kortet är ett studentkort med 2 stämpelmotiv från Magnolia. Jag har sytt lite i kanterna av pappret med symaskin - tycker det är en kul effekt. Tror att det mönstrade pappret kommer från Basic Grey. Det var en spillbit som låg i min spillbitslåda som jag tyckte var fin... Blommorna är inköpta på Wild Orchid Crafts - min favvoblombutik! Tips tips!
Jaha. Nu är det dags att spendera 2:a helgen i rad på mitt fantastiska jobb. Så jag packar ihop & säger hejsvejs & trevlig Pingst! (stavas det så?!)
Kram